Budi kao Coco Chanel - Aurelie Godefroy

.

.

Budi kao Coco Chanel

Budi kao Coco Chanel

Cijena: 12,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Neka Coco Chanel bude vaša osobna trenerica! U ovoj knjizi pronaći ćete sve životne lekcije kultne francuske dizajnerice. Coco Chanel.

Te nas dvije riječi odmah asociraju na modu, žene i Pariz! Gabrielle Chanel, poznatija kao Coco, nije bila samo briljan­tna modna dizajnerica koja je pokrenula revoluciju u odijevanju žena, nego je, bez sumnje, i prva influenserica u povijesti. I pola stoljeća nakon smrti u vlastitom apartmanu pariškog hotela Ritz, Coco Chanel i dalje nadahnjuje mnoge diljem svijeta. Njezina ostavština mnogo je veća od promjene pogleda na žensko tijelo. Njezin snažan karakter, sposobnost da se nametne u muškom svijetu i prije svega njezina nepokolebljiva odlučnost, bogatstvo su njezine osobnosti i njezin potpis za vječnost. Francuska novinarka Aurélie Godefroy vodi nas u svijet slavne Mademoiselle kako bi iz svake od nas izvukla ono najbolje.

Coco Chanel nije bila samo žena koja je započela modnu revoluciju dizajnirajući hlače za žene nego je bila i fe­ministica, avangardna, inovativna, hrabra i uspješna žena sa stilom. Saznajte kako životne lekcije jedne od najutjecajnijih osoba dvadesetog stoljeća možete primijeniti i u svom svakodnevnom životu i postati inovativna, chic, hrabra i uspješna žena poput nje.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
155
Godina izdanja
2023
Dimenzije
14 x 20
Prevoditelj
Sandra Karić
ISBN
9789535205579

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn