Zelena svjetla: vaš dnevnik, vaše putovanje - Knjižara Ljevak

.

.

Zelena svjetla: vaš dnevnik, vaše putovanje

Zelena svjetla: vaš dnevnik, vaše putovanje

Cijena: 18,50 EUR
Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Zelena svjetla: vaš dnevnik, vaše putovanje dnevnik je s uputama, citatima i savjetima iz svjetskog bestselera Zelena svjetla s kojim možete krenuti na osobno putovanje i naučiti kako živjeti s većim zadovoljstvom.

Nadovezujući se na autobiografiju Zelena svjetla, Matthew McConaughey oblikovao je i objavio dnevnik s pomoću kojega možemo pratiti vlastita crvena, žuta i zelena svjetla.

Dnevnik je zbirka od 128 stranica jednostavnih uputa za pisanje koja će vam pomoći da započnete bilježiti događaje i pronađete dubinu u vlastitu životu.

Nudi poticajne upute za pisanje: Koju odluku možete donijeti danas, a koja će vam poslužiti sutra? Jeste li ono što želim, ono što trebam?

U ovom bučnom svijetu moramo se potruditi da bismo čuli sami sebe. Kako ćete to učiniti? Jednako tako sadržava i inspirativne citate: Ponekad ne trebamo savjet. Ponekad samo trebamo čuti da nismo jedini.

Zahvaljujući takvim dragocjenim uputama i citatima, dnevnik će vam dati bolji uvid u odluke koje donosite, ponuditi savjete kako prevladati prepreke i omogućiti da učite i stvorite bolju verziju sebe.

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
128
Godina izdanja
2022
Dimenzije
22 x 15,5
ISBN
9789530623309

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn