Put sreće - Jorge Bucay - Knjižara Ljevak

.

.

Put sreće

Put sreće

4. izdanje

Cijena: 10,99 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Nakon što smo se odvažili na Put samoovisnosti, pošli Putem susreta i za sobom ostavili Put suza, pred nama je posljednja staza: Put sreće – knjiga kojom Jorge Bucay završava svoj niz Planovi puta.

Svi mi želimo biti sretni i najveći dio naših napora i snova usmjeren je tome cilju. Ali što je sreća zapravo? Je li stanje ili zbroj trenutaka? Koliko na nju utječe naše srce, a koliko naš razum? Kako je možemo postići, i možemo li je, na kraju krajeva, zadržati?

Vjeran stilu pisanja kojim je osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, proslavljeni argentinski psihoterapeut Jorge Bucay u Putu sreće ne nudi univerzalni recept za postizanje sreće, već mudar i dubok poticaj da – svatko za sebe – odgovorimo na izazov i pronađemo put koji do sreće vodi, a izvorište ima u našoj osobnosti i našim uvjerenjima.

“Put prema samoostvarenju težak je i neprekidan, i svatko od nas treba sam odlučiti kako će ga i kojim tempom prohodati”, uči nas Bucay. “A biti sretan nije samo naše pravo nego i naša obveza prema životu.”

Podaci

Nakladnik
Fraktura
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
198
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13,8 x 20,8
Prevoditelj
Silvana Roglić
ISBN
9789533585307