.

.

Procjena vrijednosti nekretnina i sve nakon toga

Cijena: 200,00 HRK
Cijena s popustom: 180,00 HRK
Količina

Knjiga „ Procjene vrijednosti nekretnina i sve NAKON toga“ nastavak je prethodne knjige - stručnog priručnika „Procjene vrijednosti nekretnina i sve OKO toga“ tiskane u nakladi Novog informatora 2018. godine. U ovoj knjizi - stručnom priručniku grupe autora, pod uredništvom Arne Šebalj, fokus je na ulozi vještaka i procjenitelja, te njihovim nalazima u sudskim postupcima. Arna Šebalj i Anton Šarić bave se temom, "Uloga procjene vrijednosti nekretnina u sudskim postupcima i nagodbama, iskustva iz prakse nakon procjena, i medijski poznati postupci“.

Tihomir Begić analizira „Status vještaka i elaborata u postupcima odlučivanja“, a Mile Bijelić „Što treba učiniti nakon nastanka štetnog događaja na osiguranoj nekretnini“. Paulina Buča se bavi „Nekretninama u ovršnim postupcima nakon procjene“ dok Mario Fortunić elaborira „Opravdanost i ispravnost procjena porezne osnovice kod utvrđivanja poreza na promet nekretnina“. U ovome radu dovoljno je argumenata koji nedvosmisleno ukazuju na važnost vještaka i vještačenja , ali i na zahtjevan, i pritiscima izložen, posao.

U analizi su korišteni i slučajevi koji su bili medijski vidljivi, ali i procjene drugih kolega vještaka, samo za potrebe ove knjige -priručnika. Iz svega izloženog jasno proizlazi „da vještačenja, naručena i namještena za različite svrhe i dalje egzistiraju“.

Podaci

Nakladnik
BL-PROMET
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
210
Godina izdanja
2019.
ISBN
9789534863305