Doktrina šoka

.

.

Doktrina šoka

Uspon kapitalizma katastrofe
Cijena: 13,14 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Diljem svijeta, u Britaniji, u Sjedinjenim Američkim Državama, u Aziji i na Bliskom istoku postoje moćnici koji zarađuju na kaosu -iskorištavaju krvoprolića i katastrofe da okrutno i nemilosrdno preobraze svijet sukladno vlastitim idejama. Oni su doktori šoka.
Kao uzbudljivo otkriće »Doktrina šoka« otkriva tajnu povijest našeg doba. Raskrinkavajući globalne profitere Naomi Klein je otkrila podatke i međusobne veze koji su potresli čak i nju - koliko sveobuhvatno uvjerenja doktora šoka dominiraju našim svijetom i na koji se način ostvarila ta dominacija. Zarađujući milijarde na tsunamiju, pljačkajući po Rusiji, izrabljujući Irak -zastrašujuća priča o tome kako neki mlate novac dok se ostali mlate međusobno.
Naomi Klein je nagrađivana novinarka i spisateljica. Njezina prva knjiga, svjetski bestseler, »No Logo«, prevedena je na dvadeset osam jezika. New York Tirnes proglašava je 'biblijom pokreta'. Piše kolumne za The Nation i Guardian koje se prenose širom svijeta, a izvještavala je iz Iraka za magazin Harper's.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
548
Godina izdanja
2008
Dimenzije
15,50 x 23,50
ISBN
978-953-201-987-2

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn