DERMATOLOŠKA ONKOLOGIJA U KLINIČKOJ PRAKSI | Knjižara Ljevak

.

.

DERMATOLOŠKA ONKOLOGIJA U KLINIČKOJ PRAKSI | Knjižara Ljevak

DERMATOLOŠKA ONKOLOGIJA U KLINIČKOJ PRAKSI

ususret nacionalnom programu prevencije i ranog otkrivanja melanoma

Cijena: 25,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Ova je monografija zahvala i pohvala marljivosti i ustrajnosti svih članova Hrvatskog dermatovenerološkog društva HLZ-a, koji su dvadeset godina entuzijastično i volonterski dijelili i darivali svoje znanje desetinama tisuća hrvatskih građana, na svim područjima Republike Hrvatske, najčešće u vrlo skromnim terenskim uvjetima rada.

Monografija je i pisani trag i potvrda vrijednosti i važnosti dugogodišnjih javnozdravstvenih aktivnosti koje su pridonijele podizanju svijesti građana o potrebi fotoprotektivnog ponašanja, sve ranije otkrivanju melanoma i značajnom poboljšanju petogodišnjeg preživljavanja bolesnika s melanomom.

Izlazi u važnom trenutku, ususret donošenju Nacionalnog programa prevencije i ranog otkrivanja melanoma, koji će, nadamo se, u sljedeće tri godine polučiti željene rezultate.

Svaki tekst ove monografije, koju su pisali stručnjaci dermatolozi iz dermatoveneroloških klinika kliničkih bolničkih centara, dermatoveneroloških ordinacija općih i županijskih bolnica, ali i iz privatne dermatološke prakse, prožet je izvrsnošću koja je rezultata kontinuirane dugogodišnje edukacije u području dermatološke onkologije.

Podaci

Nakladnik
Medicinska naklada
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
88
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
17 x 24
ISBN
9789533681269