Uvod u fizičku oceanografiju - Knjižara Ljevak

.

.

Uvod u fizičku oceanografiju

Uvod u fizičku oceanografiju

Cijena: 29,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Ovaj sveučilišni udžbenik sadrži predavanja iz kolegija Fizička oceanografija koji se predaje studentima preddiplomskog i poslijediplomskog studija geofizike na Geofizičkom odsjeku PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, preddiplomskim studentima biologije na Sveučilištu u Zagrebu te poslijediplomskim studentima oceanologije na studiju što ga zajednički organiziraju Sveučilište u Zagrebu, Institut “Ruđer Bošković” u Zagrebu i Rovinju, Institut za oceanografiju i ribarstvo u Splitu te Sveučilište u Dubrovniku.

Iz svih navedenih predavanja proistekla je ova knjiga, čiji je prvi dio posvećen deskriptivnoj oceanografiji, a drugi se dio bavi dinamičkom oceanografijom. Knjiga se može koristiti na dva načina.

Čitatelji koji raspolažu elementarnim, srednjoškolskim znanjem matematike ograničit će se na prvi dio knjige (dakle na poglavlja 1, 2, 3, 4, 5, 6), oni pak čitatelji koji vladaju naprednijim matematičkim aparatom proučit će cijelu knjigu (pri čemu je najbolje poglavlja grupirati po formuli 1, 2+7, 3+8, 4+9, 5+10, 6+11).

Podaci

Nakladnik
Element d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
327
Godina izdanja
2022
Dimenzije
20 x 24
ISBN
9789531978217

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn