Grimizna i bijela latica - Knjižara Ljevak

.

.

Grimizna i bijela latica

Grimizna i bijela latica

Cijena: 30,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 3.

Grimizna i bijela latica jedinstveno je panoramsko ostvarenje suvremene proze, plod dvadeset godina rada i istraživanja koji frca od života, bogate teksture i filigranskih detalja, zapanjujuće stvarnih likova. Ovaj golemi, sočni, nezaobilazni roman oduševit će, opčiniti, izluditi i zabaviti i muško i žensko, staro i mlado.

"Faberov zavidni pripovjedni zamah obuhvaća cijelu lepezu viktorijanskog društva, skida mu rukavice i otvara pore. Ovaj je roman prava gozba za sva osjetila: jest da je zamašan, ali čita se u jednom dahu.” —Val McDermid

“Jao knjizi koja je ovako debela ako nije dobra. Ova doista jest. Uronite i uživajte!” —Alice Sebold

Od raskoši viktorijanske romančine do suvremenih rezova i fleševa, od enciklopedijskog istraživanja do zvukovne plastičnosti crtanog filma, ova knjiga ima sve, pa i napetost kriminalnog romana, iako to nije. U klasičnome krimiću zločin je anomalija u odnosu prema uređenome svijetu, a cilj je riješiti zločin i tako ga uklopiti u uređeni svijet. A u ovome romanu cijeli je svijet kriminalno neuređen i prema toj činjenici jednako su nemoćne i anglikanska i katolička crkva.

“Majstorski i seksi roman… luda zabava.” —New York Times

Podaci

Nakladnik
Vuković i Runjić
Uvez
Tvrdi uvez s ovitkom
Jezik
hrvatski
Broj stranica
832
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15,3 x 23,5
Prevoditelj
Andy Jelčić Somun
ISBN
9789532862683

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn