Priča bez kraja - Michael Ende - Knjižara Ljevak

.

.

Priča bez kraja

Priča bez kraja

Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Bastian Balthasar Bux, bježeći pred dječacima koji su ga zlostavljali, otkriva u jednom antikvarijatu čudesnu knjigu: "PRIČU BEZ KRAJA" Sakrije se na školskom tavanu pa čitajući knjigu uranja u zemlju Fantaziju i nevjerojatne pustolovine kroz koje prolazi dječak Atrej ne bi li spasio zemlju i Dječju Caricu. Jer, Fantaziji prijeti tajanstveno i opasno Ništavilo. No spasiti je može samo ljudsko dijete koje će doći iz stvarnog svijeta. Hoće li to biti Bastian, povučen, uplašen, samozatajan i nadasve maštovit dječak?

Ovo klasično djelo njemačke fantastike svjetski je bestseler – preveden na više od 40 jezika i prodan u više od 9 milijuna primjeraka!

Michael Ende poznati je njemački pisac fantastičnih knjiga za mlade, rođen 1929. godine u Bavarskoj. Svjetsku slavu donijela mu je upravo "Priča bez kraja", a druga poznata djela su "Momo" i "Jim Gumb i strojovođa Lukas". Endeova djela prevedena su na više od 40 jezika, prodana u više od 35 milijuna primjeraka te su adaptirana kao filmovi, kazališne predstave i opere. Ende je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih njemačkih autora 20. stoljeća. Umro je 1995. godine u Njemačkoj.

Podaci

Nakladnik
Znanje
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
480
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15 x 22,8
Prevoditelj
Zlatko Crnković
ISBN
9789533605784

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn