Navika DAJ 5 - Knjižara Ljevak

.

.

Navika DAJ 5

Navika DAJ 5

Cijena: 15,79 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

U knjizi „Pravilo 5 sekundi“, koja je postala globalni fenomen, Mel Robbins poučila je milijune ljudi diljem svijeta tajni motivacije sadržanoj u pet sekundi. Sada se vratila s još jednim jednostavnim, provjerenim alatom kojim možete poboljšati svoj život: navikom DAJ PET.

Ne dopustite da vas naslov zavara. Ovo nije knjiga o davanju petica svima ostalima u vašem životu. To već ionako radite. Navijate za svoje omiljene ekipe. Podržavate svoje prijatelje i ljude koje volite. Zamislite da takvu istu ljubav i ohrabrenje dajete i sebi. Ili još bolje, da vam to postane svakodnevna navika. BILI BISTE NEZAUSTAVLJIVI.

Ako se borite sa sumnjom u sebe (a tko se ne bori?)…

Ako ste umorni od mučnog kritičara u svojoj glavi (bi li ga nekako odatle mogli izbaciti?)…

Ako ste uspješni, ali fokusirate se samo na ono što pođe po zlu (niste jedini)…

Ako vam je dosadilo gledati kako svi drugi napreduju, dok vi sjedite na kauču i razmišljate o svom nesretnom životu… … ovo je knjiga za VAS.

Ovaj novi hit Mel Robbins pružit će vam jednostavne, ali vrlo efikasne alate pomoću kojih možete promijeniti svoj stav,način razmišljanja i djelovanja u životu. I ne zaboravite – svi Melini savjeti temelje se na znanstveno potkrijepljenim činjenicama, osobnim pričama i rezultatima iz stvarnog života.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
244
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15,5 x 23,5
Prevoditelj
Radha Rojc-Belčec
ISBN
9789535205043

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn