Profinjeno umijeće stava j**e mi se - 2. izdanje - Knjižara Ljevak

.

.

-10%
Profinjeno umijeće stava j**e mi se

Profinjeno umijeće stava j**e mi se

Kako na nelogičan način ostvariti kvalitetan život

2. izdanje

Cijena: 15,90 EUR
Cijena s popustom: 14,31 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 15,90 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Ova knjiga, puna naoko nelogičnih savjeta koji često itekako imaju smisla, pravi je užitak, a vrijedi joj se i vraćati. Riječ je o dobrome mjerilu prema kojemu bi trebalo ocjenjivati knjige namijenjene samopomoći. - Kirkus Reviews

Desetljećima se govorilo kako je pozitivno razmišljanje ključ za sretan i bogat život. Autor knjige Profinjeno umijeće stava j**e mi se misli drugačije, držeći kako stvari treba vidjeti onakvima kakve jesu. Bloger Mark Manson ne uljepšava stvarnost i ne susteže se. O svemu piše bez dlake na jeziku, nudeći zdravu dozu sirove istine koja donosi pravo osvježenje. Knjiga Profinjeno umijeće stava j**e mi se njegov je odgovor na onaj cmizdravi mentalni sklop koji od nas traži da se uvijek osjećamo dobro i pozitivno.

Manson argumentaciju potkrepljuje znanstvenim istraživanjima, citatima iz filozofsko-religijskoga područja (Buddha, Aristotel, Camus itd.) i vrlo prikladnim „nepristojnim“ šalama, tvrdeći da nam poboljšanje života ne ovisi o stalnom traganju za srećom i izbjegavanju neuspjeha i patnje. Autor nam preporučuje da spoznamo i priznamo vlastita ograničenja jer ćemo tek tada, nakon što prihvatimo svoje strahove, nedostatke i nesigurnosti, biti u stanju početi pronalaziti hrabrost, odgovornost, ustrajnost i sposobnost za život kojemu težimo.

Broj stvari za koje nam se može j**ati ograničen je, stoga moramo nekako utvrditi što je uistinu važno. Iako je zgodno imati novac, bolje je kad nam je stalo do toga što činimo s vlastitim životom, naglašava Manson, jer se istinsko bogatstvo krije u iskustvu. Stoga je bestseler Profinjeno umijeće stava j**e mi se pljuska cijelome naraštaju, pljuska koja nas drži budnima i pomaže u dosezanju zadovoljstva postojanja utemeljenog na čvrstim i kvalitetnim vrijednostima.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka 180 stupnjeva
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
216
Godina izdanja
2023
Dimenzije
13,4 x 21,5
Prevoditelj
Petra Štrok
ISBN
9789533556598

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn