Hvala, ne kuham - Marina Zrnić - Knjižara Ljevak

.

.

Hvala, ne kuham

Hvala, ne kuham

Cijena: 6,97 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Kuharica sirove veganske hrane “Hvala, ne kuham: praktični vodič za (sirove) gurmane novog doba”, sadrži 24 recepta prilagođena namirnicama našega područja i svakodnevnoj konzumaciji.

Kuharica je jedinstvena po tome što je podijeljena na 12 niskomasnih (bez dodanih masnoća, ili sa vrlo malo) i 12 gurmanskih recepata (sa smanjenom količinom masnoća) s uvodom o sirovoj hrani u kojem autorica Marina Zrnić preispituje ustaljene dogme u ovoj prehrani i daje praktične savjete kako sirovu prehranu učiniti održivom.

Marina Zrnić započela je svoju “sirovu priču” u ljeto 2011. i otada svakodnevno skuplja nova iskustva i saznanja o ovakvom načinu života u datim (ne uvijek povoljnim) okolnostima. Nakon dvije godine sirovog veganstva odlučila je započeti blog “Figgy Piggy i Veličanstvena Smokva” u kojem spaja ovaj način prehrane i održivost pokušavajući ga prilagoditi podneblju u kojem živimo.

U ovoj (ne)kuharici autorica dijeli s vama svoja razmišljanja i dosad skupljeno znanje. Recepti koriste sezonske, svježe i lako dobavljive namirnice. Smišljeni su tako da ih možete prilagoditi sezoni i svom budžetu te da ih možete praviti svaki dan.

Obogatite svoj jelovnik ovim ukusnim jelima koja će vam pokazati da sirova hrana može biti uzbudljiva za nepce, a istovremeno blagotvorna za tijelo.

Podaci

Nakladnik
Ibis grafika
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
66
Godina izdanja
2014
Dimenzije
16 x 23,5
ISBN
9789537997038