Narančasti otok | Margareta Vidmar, Darko Matić | Knjižara Ljevak

.

.

Narančasti otok | Knjižara Ljevak

Narančasti otok

Cijena: 17,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Piperita i Dilon upoznaju se na Odmorotoku i odmah postaju najbolji prijatelji. Dilon je došao k baki s tatom Kvazariusom iz tajanstvenoga grada Zvjezdograda, a Piperitu su roditelji poslali k djedu iz Poslovgrada.

Njih su dvoje uživali u raznim igrama, a onda jednog dana, iznenada, dok su plutali na luftićima, čudan ih je vjetar otpuhao i našli su se na nepoznatom otoku. Ubrzo otkrivaju da ondje žive samo neobična djeca narančaste boje kože, koja ne poznaju uobičajene stvari poput telefona, ne mogu otići s otoka do svoje osamnaeste godine i svi se bave glazbom. Piperita i Dilon polako se prilagođavaju novom načinu života i upoznaju otočane – susretljivu Lin, kuhara Žgolju, majstora gitare Hej-Ho Tehnika, blizanke Kiruki i Mizuki i ostale. Otok je prekrasan, ekipa uigrana, ali njih dvoje silno žele otići kući.

Kako će uspjeti probiti Munfilstrionovu crtu koja okružuje otok i sprječava da itko ode, kako će stupiti u kontakt s odraslima, što će sve učiniti roditelji i kamo će sve otići kako bi pronašli svoju djecu? I kako će će im pomoći Zvjerana, Piperitina dadilja koja poznaje magiju?

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
288
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
20.5 cm x 14.5 cm
ISBN
9789533860206