Upravljanje vremenom - Marc Mancini - Knjižara Ljevak

.

.

Upravljanje vremenom

Upravljanje vremenom

Cijena: 27,25 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

BRZE TEHNIKE KOJE JE JEDNOSTAVNO PRIMIJENITI S CILJEM BOLJEG KORIŠTENJA VAŠEG VREMENA, KAKO NA RADNOM MJESTU TAKO I IZVAN ISTOG

Na današnjim radnim mjestima, koja se mijenjaju velikom brzinom, vrijeme nikad nije imalo veću vrijednost – niti ga je bilo manje na raspolaganju. Upravljanje vremenom za osigurava vam alate i tehnike koji su potrebni da biste iskoristili svaku minutu.

Prepuna strategija testiranih na radnim mjestima za poboljšanje sustava koje trenutno koristite ili za njihovu zamjenu metodama koje su se pokazale boljima i koje osiguravaju uštedu vremena, ova knjiga iz renomirane serije Briefcase Books osigurat će vam: Strategije za usklađivanje pravog alata za uštedu vremena sa svakom situacijom Tehnike upravljanja za prepoznavanje i eliminiranje odugovlačenja Metode za rad usmjerene prema ciljevima tima pri čemu i nadalje kažete „NE!" aktivnostima i idejama koje predstavljaju gubljenje vremena Prednosti života u kojem se upravlja vremenom neizmjerne su i neposredne, počevši od smanjenja stresa i frustracija pa do jačanja samopouzdanja i ispunjenja.

Uz pomoć Upravljanja vremenom otkrijte kako profesionalci iz gotovo svih industrija postižu više u manje vremena dok istovremeno smanjuju svakodnevno opterećenje. Glavna prednost za Vas, dok čitate lekcije iz ove knjige, bit će povećanje Vaše učinkovitosti na poslu.

Međutim, kao i druge knjige u Briefcase Books izdanjima, Upravljanje vremenom osmišljeno je da bi Vam osiguralo i više od toga. Namijenjeno je kao podrška i pomoć Vašim zaposlenicima na prvoj liniji da usavrše vlastite vještine upravljanja vremenom, za olakšavanje njihovog posla i za povećanje njihove učinkovitosti. Štoviše, pomoći će Vam da stečene vještine primijenite i izvan radnog mjesta – u Vašem domu, u odnosima s obitelji i prijateljima – ukratko, na Vaš život općenito.

Podaci

Nakladnik
Naklada Mate
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
178
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15,5 x 22,5
ISBN
9789532464382