Nježnost Božje ljubavi | Majka Terezija | Knjižara Ljevak

.

.

Nježnost Božje ljubavi | Knjižara Ljevak

Nježnost Božje ljubavi

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Sv. Majka Terezija (1910.–1997.) jedan je od najvećih duhovnih velikana našega doba. Nadahnula je milijune ljudi svojim izvanrednim primjerom suosjećanja i nesebičnoga davanja u radu za siromašne, bolesne i odbačene. Jednako tako mnogima je pružala utjehu i poticaj svojim duhovnim promišljanjima što ih ova jedinstvena knjiga sabire na jednome mjestu.

Nježnost Božje ljubavi donosi samu srž duhovne mudrosti Majke Terezije – riječ je o najpristupačnijoj i najinspirativnijoj zbirci njezinih misli dosada. Ovo iscrpno izdanje donosi njezine govore, pisma i razmišljanja o ljubavi, molitvi, davanju, služenju, siromaštvu, opraštanju, Isusu i brojnim životno važnim temama. Knjiga završava kratkom biografijom i intervjuom s Majkom Terezijom o konkretnim izazovima i radostima koje joj je donosio rad sa siromašnima i umirućima. Kao poseban dodatak tu je homilija pape Ivana Pavla II. na misi njezina proglašenja blaženom i homilija pape Franje na misi njezina proglašenja svetom.

Nježnost Božje ljubavi snažno je svjedočanstvo duboke nade i trajne vjere u Boga, u ljude i u stvoreni svijet. Čitatelja će uvesti u dušu ove nevjerojatne žene predstavljajući preobražavajuću viziju kršćanstva Majke Terezije u njegovoj uzvišenoj, nadnaravnoj jednostavnosti. Ova je knjiga sposobna dirnuti ljudska srca i postati izvorom nadahnuća za mnoge. „Bog nas voli nježnom ljubavlju. To je sve čemu nas je Isus došao naučiti: nježnoj ljubavi Božjoj.“ - Majka Terezija

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
220
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
20.5 x 13.5
Prevoditelj
Anđelko Bošnjak
ISBN
9789532358582