Muškarci i žene: Poznajemo li se uopće: Majda Rijavec,Dubravka

.

.

Muškarci i žene: Poznajemo li se uopće?

Muškarci i žene: Poznajemo li se uopće?

Cijena: 79,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Dubravka Miljković i Majda Rijavec u svom novom interaktivnom priručniku obrađuju razlike između žena i muškaraca sa strogo znanstvenog stajališta – kako bi obradile ovu temu koristile su relevantne znanstvene izvore i metaanalize, koje uspoređuju i objedinjuju rezultate desetaka pa i stotina istraživanja o muško-ženskim razlikama i sličnostima. Prijateljstvo, ljubavni stil, roditeljstvo, starenje – sve su to područja u kojima žene i muškarci reagiraju na različite načine. Knjiga daje i odgovore – kako se osloboditi predrasuda i stereotipa i kako premostiti rodni jaz.

Priručnik donosi 13 upitnika na temelju kojih ćete ustanoviti koliko ste emocionalno inteligentni, ekstravertirani, kako se suočavate sa stresom, kako komunicirate ili koji su vaši profesionalni interesi, dok u komentarima rezultata saznajemo kako reagiraju žene, a kako muškarci i zašto nastaju razlike u ponašanju.

Kako kažu, autorice nisu odoljele da ne dodaju viceve na račun žena i muškaraca, citate, anegdote i zanimljivosti iz života poznatih – pa i njih samih – te savjete za svakodnevni život koji će nam pomoći da bolje razumijemo i druge i sebe.

. . . .   .

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
236
Godina izdanja
2014
ISBN
9789533133737

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn