MAT liga 2-3-4, 1. dio - Knjižara Ljevak

.

.

MAT liga 2-3-4, 1. dio

MAT liga 2-3-4, 1. dio

Zbirka riješenih zadataka s ekipnih natjecanja iz matematike u 2., 3. i 4. razredu osnovne škole

Cijena: 15,13 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Ideja sudjelovanja na matematičkim natjecanjima nije isključivo postizanje uspjeha već susretanje s novim izazovima, zadatcima drukčijima od onih koje svakodnevno rješavamo na nastavi te želja za razvojem i napredovanjem. S tim ciljem nastala je MAT liga – ekipno matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola.

Zbirka riješenih zadataka s ekipnih natjecanja iz matematike za učenike 2., 3. i 4. razreda osnovne škole zamišljena je kao pomoć učiteljima u radu s darovitim učenicima u nižim razredima osnove škole, posebice onima koji pripremaju svoje učenike za sudjelovanje na natjecanjima MAT lige ili sličnim natjecanjima. Ova je zbirka prvi dio dvodijelnoga kompleta. U njoj su obrađena prva 3 (od ukupno 6) poglavlja: Aritmetika, Brojevi i Nepoznanica. U svakom se poglavlju nalazi 100 detaljno riješenih zadataka s proteklih natjecanja MAT lige.

Iako je ova knjiga namijenjena prvenstveno učiteljima, preporučamo je roditeljima, bakama, djedovima i svima ostalima koji svoje znanje i vrijeme ulažu u najmlađe, pa čak i samim vrijednim učenicima koji se knjigom mogu služiti pri samostalnom učenju i otkrivanju malih matematičkih tajni.

Zbirka riješenih zadataka s ekipnih natjecanja iz matematike u 2., 3. i 4. razredu osnovne škole MAT lige 2-3-4, 1. dio , prati dvodijelni komplet radnih bilježnica MAT liga 2-3-4, 1. dio radna bilježnica i MAT liga 2-3-4, 2. dio radna bilježnica.

Podaci

Nakladnik
Element d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
286
Godina izdanja
2022
Dimenzije
20 x 24
ISBN
978-953-197-976-4