Maja Jurin,Kreativni kutak u prirodi,rtl kockica,djeca

.

.

-20%
Kreativni kutak u prirodi

Kreativni kutak u prirodi

Cijena: 6,63 EUR
Cijena s popustom: 5,30 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6,63 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Priručnik za male i velike kreativce poznate TV voditeljice s RTL Kockice, Maje Jurin. S novim proljećem, dolazi nam jednako zaigran i nov: Kreativni kutak u prirodi!

Proljeće. Vrijeme kad nam priroda daje više nego zimi, vrijeme kad se sve budi. Prošećite parkovima, šumama, plažama... Ako vam se svidi neki kamenčić, grana, kora drveta, uzmite ih sa sobom. Naravno, nipošto nemojte trgati žive grane, njih nam priroda nije darovala. Poslužite se onime što je palo na tlo, to su darovi za nas. Ne uzimajte ni kamenje ispod kojeg su kukci položili svoje ličinke, to je njihov dom. Ljeto. Plaža, more, rijeka, pijesak, školjke, kamenčići. Prikupite malo tih ljepota u kantice i posudice. Opet, ne uzimajte žive školjke, imaju pravo živjeti. Jesen. Lišće koje mijenja boju i pada s grana. Kesteni, žirovi, orasi, bademi... Prekrasni darovi prirode. Prikupite lišće u šetnjama, isprešajte ga u knjigama. Plodove osušite. Ideje samo dolaze, zar ne?

O autorici:   Maja Jurin rođena je 1978. godine u Zagrebu. Školovala se u Zagrebu i Londonu. Put ju je vodio od ekonomije do psihologije iako je uvijek više naginjala ovome drugome. Godine 2008. diplomirala je integrativnu tjelesno orijentiranu terapiju pri Snowlion Center School Hrvatska. Kreativnost joj je došla kao prirodan nastavak terapijskog rada na sebi. No, želja da napravi nešto više u tom smjeru došla je s potrebom da njezino dijete ne gleda u tv ili mobitel osim ako/kad je neizbježno. Vodeći se tom mišlju, zaronila je u svoju tvrtku Mali kreativci gdje se vrlo brzo rodila ideja za Kreativni kutak, a nakon toga, kroz kontakte s učiteljicama, odgojiteljicama i djecom, i potreba da i Kreativni priručnik ugleda svjetlo dana. Zimski kreativni kutak njegov je nastavak. Sada, s novim proljećem, dolazi nam jednako zaigran i nov: Kreativni kutak u prirodi!

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Posebna izdanja
Uvez
Meki uvez
Broj stranica
64
UDK
379.82-053.2(035) 745-053.2(035) 035) (02.053.2)
Godina izdanja
2019.
Dimenzije
19 x 23,5
ISBN
9789533552880