Moć želje | Luke Burgis | Knjižara Ljevak

.

.

Moć želje | Knjižara Ljevak

Moć želje

Kako upravljati vlastitim željama i tako preobraziti život

Revolucionarna knjiga o tome zašto želimo ono što želimo, kako ostvariti najdublje životne želje i osloboditi se jurnjave za ispunjavanjem površnih želja.

Cijena: 23,50 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Želje su posvuda, njihova je moć snažna i zarazna. Ono što želimo oblikuje naša ostvarenja, oblikuje naš život. No u struji svakodnevnoga života želje nas vuku u milijun različitih smjerova. Zato nije dovoljno prepustiti im se, posebice stoga što pri oblikovanju svojih želja i nesvjesno oponašamo ono što drugi ljudi žele. To utječe na način na koji biramo partnere, prijatelje, karijeru, odjeću i destinacije za putovanja, pa i vlastiti identitet.

Ako ne zastanemo i ne nađemo vremena da razmotrimo na koji način želje u nama djeluju, lako se može dogoditi da nas jurnjava za njihovim ispunjenjem dovede do okolnosti u kojima nismo željeli biti i do života kakav nismo željeli živjeti. Ključno je stoga upravljati vlastitim željama, a Luke Burgis stručnjak je na ovome području. U međunarodnome bestseleru Moć želje koristi se svojim velikim znanjem i iskustvom kako bi pružio uvid u fascinantan svijet ljudskih želja. Otkriva zašto želimo ono što želimo i uči nas kako ćemo postati neovisniji o trendovima, tuđemu utjecaju i vlastitim lošim prosudbama te tumači kako preobrazbom želja možemo stići do osobnoga ispunjenja i boljih odnosa s ljudima.

Stoga Moć želje nije samo praktičan vodič za upravljanje vlastitim željama nego i za razumijevanje sebe i pronalaženje više smisla u životu. A tko to ne bi želio?

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Tvrdi uvez s ovitkom
Jezik
hrvatski
Broj stranica
316
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
22,8 cm x 15,2 cm
Prevoditelj
Anđelko Bošnjak
ISBN
9789532358414