Sve što nismo preboljeli - Knjižara Ljevak

.

.

Sve što nismo preboljeli

Sve što nismo preboljeli

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Naomi Witt je u bijegu. Ne samo od svog zaručnika i crkve pune uzvanika na vlastitom vjenčanju, već i od svog dotadašnjeg života. Doduše, ako nju pitate, ona će vam reći kako ne bježi, već juri u pomoć svojoj problematičnoj sestri blizanki Tini u gradić Knockemout, poznat po tome što razmirice rješava na dobri, stari način – šakama i hladnim pivom. Obično tim redom. No, njena se sestra nije nimalo promijenila. Nakon što se posluži njenom ušteđevinom i automobilom, Tina za sobom ostavlja kćer za koju Naomi nije niti znala da postoji. Sada je odbjegla nevjesta sama u nepoznatom gradu s jedanaestogodišnjom djevojčicom, bez automobila, bez novaca, bez smještaja i bez plana.

Knox Morgan s razlogom se ne petlja sa ”zahtjevnim, romantičnim ženama“. No kako se Naomina drama odvija praktički pred njegovim očima, najmanje što može učiniti jest pomoći joj da se izvuče iz nevolje. Jednom kad Naomi sredi svoj život, moći će je ostaviti na miru i vratiti se svom životu neženje. Barem mu je takav plan.

Sve što nismo preboljeli odmah po objavljinanju prometnuo se u književnu senzaciju, zavladavši Amazonovom top-listop naprodavanijih knjiga i TikTokom.

Podaci

Nakladnik
Egmont
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
554
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13,5 x 20,5
Prevoditelj
Valentina Markasović
ISBN
9789531324199