Savršeno dijete - Lucinda Berry - Knjižara Ljevak

.

.

Savršeno dijete

Savršeno dijete

Cijena: 15,92 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Napeta i jezovita priča o mladom bračnom paru koji očajnički želi dijete – i o uznemirujućim posljedicama koje donosi ostvarenje te želje…

Christopher i Hannah sretno su oženjeni kirurg i medicinska sestra. Život im je savršen i nedostaje im samo dijete… Kad se u bolnici pojavi napuštena šestogodišnjakinja Janie, Christopher se odmah poveže s njom i uvjeri Hannu da ju posvoje.

No Janie nije obično dijete i njezina oštećena psiha pokazat će se većim izazovom nego što su to očekivali. Njezini ispadi svakog su dana sve gori i sve više uznemirujući… Janie je duboko odana Christopheru, a sav svoj bijes usmjerava prema Hanni. U nemogućnosti povezati se s njom, Hannah je pod sve većim pritiskom, a Christopher odbija uvidjeti Janienu pravu narav.

Hannah postaje svjesna da Janie manipulira Christopherom u pokušaju da ih razdvoji, unatoč njezinim pokušajima da se svi zbliže i postanu sretna obitelj. Janieno ponašanje postaje sve veća prijetnja njihovu braku, a istina o njezinoj prošlosti mogla bi ih sve gurnuti preko ruba.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
365
Godina izdanja
2021
Dimenzije
14 x 20
Prevoditelj
Igor Rendić
ISBN
9789531429238

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn