Molitve iz dubine srca - Lorna Byrne (Tvrdi uvez)

.

.

-10%
Molitve iz dubine srca T.U.

Molitve iz dubine srca T.U.

Molitve za pomoć i blagoslov, molitve zahvalnice, i one kojima izražavamo ljubav

Cijena: 17,13 EUR
Cijena s popustom: 15,41 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,00 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Knjiga molitve i meditacije autorice međunarodne uspješnice Anđeli u mojoj kosi   Lorna Byrne pomogla je milijunima ljudi diljem svijeta pozivajući ih da shvate kako svatko ima svog anđela čuvara i pokazujući im da mogu tražiti pomoć od Boga i anđela. Lornu Byrne često traže pomoć o tome kako pitati i kako se moliti, stoga u knjizi Molitve iz dubine srca daje detaljne savjete i također uključuje molitve za različite prigode. Ona kaže: „Ponekad su naše molitve usredotočene na to da tražimo neke stvari, i zaboravljamo poslušati što nam Bog, anđeli i naši voljeni pokušavaju reći. Bog za svakoga od nas čuva obilje svojih blagoslova počevši od trenutka u kojemu smo rođeni. Bog će učiniti sve da se ti blagoslovi ostvare, ali nikada neće utjecati na našu slobodnu volju, a to je dobar razlog da se upustimo u inteligentan razgovor s Njime – slušajući i tražeći – kroz molitvu.“    

Svaka nas Lornina knjiga iznova podsjeti zbog čega smo duhovna bića. Ona nas podsjeća da svi imamo anđele čuvare i pruža nam načine za komunikaciju s njima. Hvala ti, Lorna!

Amazon

  O AUTORICI   LORNA BYRNE vidi anđele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva, od svojega rođenja u Irskoj 1953. godine. Vidi ih u tjelesnom obliku, jasno kao što mi ostali vidimo nekoga tko stoji ispred nas. Lorna neprestano viđa anđele, razgovara s njima i kaže: „Oni su oduvijek moji učitelji, moji prijatelji.“ Lorni su anđeli rekli da ne govori o tome što vidi. Nikome i nije govorila o anđelima dok 2008. nije napisala knjigu Anđeli u mojoj kosi. Autorica je međunarodnih uspješnica Anđeli u mojoj kosi,  Stube prema nebu,  Anđeoska poruka nade,  Ljubav s Neba i Anđeli na vrhovima mojih prstiju. Njezine knjige objavljene su u više od 50 zemalja svijeta i među najprodavanijim su knjigama prema Sunday Timesu, uključujući njihove prijevode.   Za više informacija posjetite mrežnu stranicu: www.lornabyrne.com Za sve ljubitelje Lorne Byrne i njezinih knjiga o anđelima napravili smo Facebook stranicu, stoga vas pozivamo da se tamo družite s nama: Lorna Byrne Hrvatska - Anđeli oko nas!

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Nar
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
264
UDK
2-534.3 2-282.5 2-29
Godina izdanja
2018.
Dimenzije
13,5 x 21,5
Prevoditelj
Sanja Ščibajlo
ISBN
9789533552019