Lorna Byrne: "Anđeoska poruka nade"

.

.

-10%
Anđeoska poruka nade T.U.

Anđeoska poruka nade T.U.

3. izdanje

Cijena: 11,81 EUR
Cijena s popustom: 10,63 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,00 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Lorna vidi anđele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana. U prijašnjim knjigama Lorna je govorila o svojem životu i o tome na koji su je način anđeli pripremali da poruku prenese svijetu. Ova knjiga prenosi njezinu poruku nade namijenjenu vama.

Lorna piše o tome kako viđa anđele koji pomažu ljudima kada se osjećaju umornima, bespomoćnima, nevoljenima, kada misle da su loši roditelji, kada su financijski preopterećeni.

U Anđeoskoj poruci nade Lorna na jednostavan način otkriva kako se obratiti anđelima za pomoć.

 

 

„Byrneova pruža nadu i širi osjećaj mira; nešto što Crkva, u mnogim slučajevima, već dugo ne uspijeva postići.“

Times

 

„Svijet je otkrio skromnu mističarku koju bi bilo dobro poslušati.“

Daily Mail

 

LORNA BYRNE vidi anđele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva, od svojega rođenja u Irskoj 1953. Godine. Vidi ih u tjelesnom obliku, jasno kao što mi ostali vidimo nekoga tko stoji ispred nas. Lorna neprestano viđa anđele, razgovara s njima i kaže: „Oni su oduvijek moji učitelji, moji prijatelji.“ Lorni su anđeli rekli da ne govori o tome što vidi. Nikome nije govorila o anđelima dok 2008. nije napisala knjigu Anđeli u mojoj kosi. Anđeli u mojoj kosi danas su međunarodna uspješnica prevedena na dvadeset i četiri jezika i objavljena u više od pedeset zemalja. I druga Lornina knjiga, Stube prema nebu, je međunarodna uspješnica. Anđeoska poruka nade Lornina je treća knjiga. Jedinstvena reakcija čitatelja Lornine poruke – neovisno o njihovoj religiji – jest da im Lorna vraća nadu, pomaže im da shvate da, koliko god se možda osjećali usamljenima, osim sebe uvijek imaju anđela čuvara. Lorna je udovica s četvero djece. Živi povučeno u ruralnom dijelu Irske.

 

Za više informacija posjetite mrežnu stranicu www.lornabyrne.com

 

 „Knjiga Anđeli u mojoj kosi mnogo je više od autobiografije.Ona je otkriće koje će vam otvoriti oči i promijeniti život. Anđeli u mojoj kosi nosi poruku koju svijet mora čuti.“

MATTHEW E. ADAMS, AUTOR BESTSELERA CHICKEN SOUP FOR THE SOUL OF AMERICA

 

 

Iz knjige

 

Širenju mira u svima nama i diljem svijeta

 

1. POGLAVLJE

Poruka nade u ovim izazovnim vremenima

„Anđeo nade je zraka svjetla u našem životu. Pomaže nam da zadržimo svjetlo nade u sebi dokle god živimo“, rekao mi je anđeo. „Nada ima veliku ulogu u životu čovjeka. Nada nemoguće čini mogućim.“

               Bilo mi je dvanaestak godina kada mi je to rekao jedan anđeo.

               Viđam anđele i razgovaram s njima otkada sam bila malo djetešce. Viđam anđele svaki dan i viđam ih u tjelesnom obliku, kao što vidim nekoga tko mi sjedi nasuprot. Anđeli su moji prijatelji i družbenici i ja stalno razgovaram s njima, katkad riječima, a katkad bez riječi.

 

2. POGLAVLJE

Ne znam zašto ja mogu vidjeti anđele, a vi ne. Ja sam obična osoba.

               I ranije sam viđala anđela nade, ali toga dana, u svojoj dvanaestoj, naučila sam tko je bio taj anđeo i na koji nam način pomaže.

               Anđeo nade nije nalik nijednom drugom anđelu kojeg sam vidjela. Izgleda poput velikog plamena. Unutar toga vrlo žarkog plamena dopustili su mi da vidim nejasan ljudski lik muškog spola, prelijepe, očaravajuće, smaragdno zelene boje koji drži baklju – poput Olimpijskog plamena. Sjaj toga anđela nade razlikuje se od svih drugih anđela. Mislim da je to zbog toga što je to svjetlo unutar svjetla.

               Anđeo nade je golem, visok poput odraslog drveta. Kada ga ugledam, čini se da je uvijek vrlo daleko od mene. Zbog toga bi trebao izgledati malen, ali on je uvijek velik. To je vrlo čudno – kao da je vrlo udaljen, ali istovremeno neposredno ispred mene – ne mogu to bolje objasniti.

               Izgleda kao da se uvijek kreće, neprestano se osvrćući kako bi nježnim smiješkom ohrabrio onoga koga u tom trenutku predvodi. Na licu mu je izraz ljubavi i ohrabrenja.

               Kada sam odrasla, mnogo sam češće viđala anđela nade.

 

3. POGLAVLJE

Čini se da ljudi u današnje vrijeme trebaju mnogo nade.

               Kako bih mogla razumjeti više toga o njemu, jedan mi je anđeo prije mnogo godina pokazao viziju anđela nade na djelu. Pokazali su mi anđela nade kako vodi vojnike po rovovskom bojnom polju. Ne znam koje su narodnosti bili ti vojnici. Vidjela sam jednog vojnika kako iscrpljeno puže kroz blato. Vidjela sam da je ozlijeđen. Anđeo nade kretao se ispred njega neprestano ga potičući naprijed. Dopustili su mi da gledam očima toga vojnika. On nije mogao vidjeti anđela nade, ali vidio je svjetlo i unutar njega one koje je volio – svoju ženu i dječicu, svoje ostarjele roditelje. Anđeo nade davao mu je snagu da ostane živ, ohrabrujući ga da ne odustane, pružajući mu nadu u ponovni sastanak s obitelji koju je volio.

               „Razumiješ li, Lorna?“ pitao je anđeo. „Anđeo nade ne može zaustaviti rat, iscijeliti vojnika niti ga spasiti, ali može mu dati snagu da uspije doći do mjesta na kojem ga mogu spasiti.“ Anđeo mi se nasmiješio i nastavio. „Taj je vojnik umro u svojem krevetu mnogo godina kasnije.“ Razveselile su me te vijesti. Ljubav koju je taj mladi vojnik osjećao prema svojoj obitelji bila je vrlo velika.

 

Za sve ljubitelje Lorne Byrne i njezinih knjiga o anđelima napravili smo novu Facebook stranicu, pozivamo vas sve na druženje na Lorna Byrne Hrvatska - Anđeli oko nas! 

https://www.facebook.com/LornaByrneHrvatskaAndjeliokonas

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Nar
Uvez
Tvrdi uvez
Broj stranica
173
UDK
27-167.2 27-587 27-42
Godina izdanja
2018.
Dimenzije
13,5 x 21,5
Prevoditelj
Sanja Ščibajlo
ISBN
9789533551692