Sitnice koje život znače | Lorenzo Marone | Knjižara Ljevak

.

.

Sitnice koje život znače | Knjižara Ljevak

Sitnice koje život znače

Cijena: 21,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Cesare ima sedamdeset sedam godina, čangrizav je, ne voli ljude, žena mu je umrla, a dvoje odrasle djece ide mu na živce. U međuvremenu je shvatio da je starost sjajna stvar – jer više apsolutno ništa ne mora. Posvetio se čistom, nepatvorenom, sebičnom uživanju u životu – a u tome mu pomažu ostarjela prostitutka Rossana, još stariji i nemoćniji prijatelj Marino te luckasta susjeda, mačkoljupka Elena.

No kada mu na vrata pokuca mlada žena koju muž zlostavlja, egoistični će Cesare osjetiti potrebu da nekomu pomogne. Njegova životna maksima „bolje da se ne miješam“ pada u vodu – i tako započinje jedno nevjerojatno prijateljstvo… Lorenzo Marone svojim je Sitnicama koje život znače napisao zabavan, pitak i pametan roman, majstorski balansirajući smijehom na rubu suza. Jer pred vama je urnebesno duhovit vodič kroz prednosti i mane starenja, tople napuljske ulice, smiješne i neuzvraćene ljubavi.

Pred vama je priča o propuštenim prilikama i zaboravljenim darovima života, o humanosti, o pokušajima da budemo sretni. I najvažnije: pred vama je inspirativno štivo o tome kako nikad nije kasno – ni za što.

Podaci

Nakladnik
HENA COM
Uvez
Tvrdi uvez s ovitkom
Jezik
hrvatski
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
14 x 21,5 cm
Prevoditelj
Morana Mazor
ISBN
9789532594584