Neizgoorena pitanja i psihologični odgovori;Ljubica Uvodić Vranić

.

.

Neizgovorena pitanja i psihologični odgovori

Cijena: 13,14 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Kako primjećuje dr. sc. Rea Fulgosi Masnjak: „Ova neizgovorena pitanja su i po težini i vrsti tema problema nastavak na prethodnu knjigu s istim naslovom. A obrađene su teme vrlo životne i raznolike.
Govori se o ozbiljnim i važnim pitanjima u partnerskim, poslovnim, prijateljskim i rodbinskim odnosima. Zbog toga se tu nalazi i teška, ali vrlo aktualna tema, kriza morala. I strah od gubitka morala – još pogubnije. I lažno opravdanje za vlastito nepostupanje: tvrdnja kako tobože morala više nema...“ Ljubica Uvodić-Vranić nudi nam i u ovoj knjizi pregršt tema s primjerima pitanja i odgovora iz svoje prakse, uvjerena da do nekih vlastitih pitanja katkad možemo doći čitajući neka tuđa.
Problemi su slični, često sličniji nego što mislimo, ali i ako se razlikuju, način postavljanja pitanja, hrabrost i odlučnost, izravnost i upućenost mogu nam itekako pomoći da se podsjetimo svoje muke. Kad pitanje jednom bude izgovoreno, pa čak i ako na njega nemamo niti jedan spreman odgovor, kad imamo složenu situaciju koja traži da se o mnogočemu razmisli i mnogošto obrazloži, svejedno smo učinili važnu stvar – približili smo se problemu. Na taj način možda ćemo doći i do njegove srži.
Ljubica Uvodić-Vranić jedna je od najproduktivnijih hrvatskih autorica psiholoških priručnika i voditeljica udruga i savjetovališta posvećenih održavanju i promicanju psihološkog zdravlja u lokalnoj i široj zajednici. Nagrađena je „Nagradom grada Zagreba – Šampion zdravlja“ za volonterski rad na očuvanju psihičkog zdravlja u Udruzi Petkom u pet. Neizgovorena pitanja i (psihologočni) odgovori njezina je osma knjiga.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
212
Godina izdanja
2015
ISBN
9789533134680

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn