Neizgovorena pitanja i odgovori

.

.

Neizgovorena pitanja i odgovori

Neizgovorena pitanja i odgovori

Cijena: 13,14 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Kako raskrinkati bahate, prepoznati verbalno zlostavljanje, obraniti se od manipulacije ili održati se na nogama u krizi? Braneći pretpostavku da su svi koji joj se javljaju s pitanjima dobrice koji žele svijet učiniti ljepšim, Ljubica Uvodić-Vranić u svojoj novoj knjizi savjetuje one koji su se našli u nemilim životnim okolnostima. Više nego u dosadašnjoj seriji Avantura osobne promjene, u Neizgovorenim pitanjima autorica je stroža i odlučnija, a baš taj energični obrambeni stav pokazuje koliko je svjesna da su emocionalni odnosi najvažniji u našem životu, ali i da - unatoč tome ili baš zato - iz njihovih virova često nije lako sam isplivati.

„Nova knjiga u nizu spisateljskih avantura autorice Ljubice Uvodić Vranić pokušaj je da se odgovori na niz pitanja vezanih uz ostvarenje životnih ciljeva kroz odnose s drugima. Autorica nam pomaže uvidjeti da to ostvarenje ovisi o mnogobrojnim faktorima, od kojih nisu uvijek svi pod našom kontrolom. No mnogo toga jest, “ zapaža prof. dr. sc. Rea Fulgosi Masnjak. 
U 36 poglavlja autorica obrađuje svima bliske teme vezane uz odnose s drugima i svaku od njih ilustrira jednim ili dva pitanja čitatelja i odgovorom koji nudi rješenje dvojbe ili zamršene obiteljske situacije.
„Knjiga se bavi različitim situacijama, manje ili više teškim, koje će se svakome dogoditi barem jednom u životu, “ ustvrdila je dr. sc. Aleksandra Huić i navodi da je autoričin razumljiv i pitak stil blizak svakom čitatelju.
Priručnik može poslužiti kao vodič i predložak za samoanalizu jer detaljno, sustavno, sloj po sloj pretresa mnoga područja života većine nas, tvrdi Ivana Vulić i argumentira: „Autorica nam savjetuje da barem povremeno razmislimo o tome što osjećamo, želimo, na kojim ciljevima radimo te da uvijek pritom nastojimo zadržati dozu realnosti, odnosno da napravimo svojevrsni remont dotadašnjeg života.“

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
216
Godina izdanja
2014
Dimenzije
23 x 16
ISBN
9789533133546

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn