Knjižnica na obali mora - Knjižara Ljevak

.

.

Knjižnica na obali mora

Knjižnica na obali mora

Cijena: 17,13 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

U knjižnici maloga primorskog gradića Fairweathera sastaje se književni klub, a njegovi članovi blisko su povezani. No živote im je obilježila tragična nesreća čije posljedice i dalje osjećaju.

Lil Noonan od tada nije progovorila ni riječi, a njezina baka Beth zabrinuta je što ostatak života planira provesti povučeno, uz knjige kao jedino društvo. Beth, voditeljica knjižnice, lijek pak pronalazi u poslu. No zaključila je kako je došlo vrijeme za novi početak, stoga odluči praznu kuću svoje kćeri iznajmiti pridošlici u gradu.

Tom McLysaght predstavlja se klubu kao netko tko želi pobjeći od turbulentnog života u Londonu, ali bliže je istini činjenica da skriva mnogo veću tajnu, nešto od čega ne može pobjeći koliko god se trudio.

Kako mjeseci prolaze, članovi kluba polako dolaze do spoznaje da vrijeme možda ipak liječi sve rane. Tome se najviše nada Beth koja svojoj unuci želi sretniju budućnost. No hoće li Lil imati hrabrosti posegnuti za srećom? I hoće li im Tom dovoljno vjerovati da otkrije svoju tajnu?

Podaci

Nakladnik
Sonatina
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
376
Godina izdanja
2022
Dimenzije
14 x 21,6
Prevoditelj
Ana Knežević
ISBN
978-953-8400-08-7