Uradi sam

.

.

Uradi sam

Gledaj kako pa napravi tako

Cijena: 590,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Stručni savjeti i preporuke ilustrirani korak-po-korak. Jednostavni i razumljivi savjeti i tehnike, od brzog učvršćivanja do većih projekata. Jedina knjiga s cjelovitim korak-po-korak uputama čiji je ishod uvijek uspješan.

Namjena ove knjige je pokazati vam kako je vaš dom konstruiran i kako funkcionira te kako možete obaviti popravke i preinake.

Nakon listanja časopisa i gledanja TV-programa o uređenju, ova knjiga će vam reći, i pokazati, kako obaviti posao. Ne dajemo prijedloge o tome koju boju odabrati, ne upućujemo vas u stilove rasvjete, ili predlažemo dizajnerski izgled određene kuhinje. To su sve osobni izbori. Umjesto toga pokazujemo vam kako brinuti o domu i kako ga održavati te kako napraviti ona poboljšanja koja vam se inače čine neprovediva. Ključ za 'uradi sam' predstavlja znanje kako nešto možete postići. Sve dok ne postoji nikakva opasnost, i ako pomaknete svoje mogućnosti malo dalje od onoga što mislite da možete, to će vam donijeti veliko zadovoljstvo. Stavljajući pred sebe izazov, stječete nove razine vještine i sposobnosti. Još jedna tajna uspjeha u svakom projektu poboljšanja svog doma jest uzimanje dovoljno vremena za planiranje, novčana sredstva i brušenje svojih sposobnosti.

Podaci

Nakladnik
Leo-commerce
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
480
Godina izdanja
2008
Dimenzije
21,50 x 28,00
ISBN
9789532181647