0
Proizvod -
0,00 EUR
0
Košarica
Nemate više artikala u košarici
Ukupno (s PDV-om)
0,00 EUR
Uključeni porezi
0,00 EUR
.
.
Fermentirano je nova knjiga vrsne kuharice Maje Kefeček koja se bavi in temom u krugovima poznavatelja dobre i zdrave prehrane. Iako vam se može učiniti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno uvelike koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenih kiselog zelja i kisele repe.
Knjiga nudi tridesetak recepata za razna jela, napitke, pa čak i egzotične začine pomoću kojih ćete osvježiti svoju prehranu, ali i tijelo. Procesom fermentacije, hrana postaje puna dragocjenih probiotika, enzima i dobrih bakterija koji nam pomažu u održavanju zdrave crijevne flore, zdravlja i imuniteta!
Podaci
- Nakladnik
- Planetopija
- Uvez
- Meki uvez
- Broj stranica
- 64
- Godina izdanja
- 2016
- ISBN
- 9789532573374