.

.

Recite to jasnije i glasnije-7. izdanje

Recite to jasnije i glasnije-7. izdanje

Cijena: 115,50 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Autor govori o Anroklovom efektu, o mislima, govoru i kretnjama, o prezentaciji - njezinoj konstrukciji, idejama, pripremi, pamćenju, slušanju, strukturi i vrsti prezentacija. Naglašava probleme prilikom izvođenje prezentacije - primjerice strah od nepoznatog, strah da vas krivo razumiju ili da vas ne čuju. Važne su tehnike prezentacije poput glasa i stasa, govora tijela, prostora, tehničke podrške. Svaka prezentacija traži komunikaciju i interakciju s publikom.

Dodatak knjizi čine prilozi Dubravke Miljković i Majde Rijavec, Mirele Španjol Marković, Elvire Milvić Budeš i Marije Novak-Ištok.

 

O autoru:

Saša Petar rođen je 1962. godine u Samoboru. Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu.
Autor je ili i koautor 18 poslovnih knjiga. Knjiga "Tamna strana upravljanja ljudima" objavljena je 2007. godine u audio obliku kao prva "zvučna" poslovna knjiga u Hrvatskoj. Jedan je od stručnjaka čije je znanje predstavljeno na prvom obrazovnom DVD-u za poslovne ljude "Moj pametni video".
Autor je brojnih stručnih članaka u časopisima Poslovni savjetnik, Poslovni tjednik. Poslovni svijet, RRIF, Banka, Hrvatsko gospodarstvo, PRO-PRO, Marketing UP, Profit, ZV News, itd. Pokrenuo je portal www.sasapetar.com na kojem su i sadržaji Mala poslovna škola, Pitajte Sašu, SP Newsletter, SP Alumni Club i SP Business Club.
Predavač je na nekoliko visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj (VERN, Experta, CBA. itd.). te trener i savjetnik iz menadžmenta. poslovne komunikacije, pregovaranja, prodaje i poslovne sigurnosti za brojne tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu (Coca Cola, Exxon Mobil, Petrol, Perutnina, Red Bull, IBM, Importanne resorts, itd.).

Podaci

Nakladnik
M. E. P. Consult
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
143
UDK
65.012:159.9
Godina izdanja
2012
Dimenzije
16,50 x 23,00
ISBN
978-953-6807-41-3