Kula tmine VI.- Susannina pjesma - Knjižara Ljevak

.

.

Kula tmine VI.- Susannina pjesma

Kula tmine VI.- Susannina pjesma

Cijena: 159,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Susannina pjesma šesti je i najbolji dio epskog serijala Kula tmine u kojemu Stephen King iznimnim majstorstvom počinje raspletati sve zaplete iz prijašnjih dijelova serijala pripremajući nas za trijumfalan završetak ove epske priče.
– Independent

Demonska majka Mia otela je tijelo Susanne Dean i iskoristila moć Crne Trinaestice da bi otputovala u New York u ljeto 1999. i rodila svojega »djetića«. Jake Chambers, Oj i otac Callahan kreću u potragu za Susannom-Mijom, a Eddie i Roland prolete kroz Nepronađena vrata i nađu se na zapadu države Maine u ljetu 1977., u svijetu koji bi trebao biti idiličan, no nije. Svijet je stvaran i u njemu lete pravi metci. Da priča bude još čudnija, u tom svijetu živi autor romana Sudba Jeruzalemska, Stephen King.
Gotovo ga izda srce kad ugleda svoje likove – Eddieja i Rolanda, a njih dvojica pomisle da su potpuno sišli s pameti kad ugledaju svojega tvorca.

Pretposljednji roman serijala Kula tmine, Susannina pjesma, priča je prepuna otkrića, pravi pravcati ključ za raspletanje tajni Kule tmine. Ova priča suluda ritma prepuna je napetosti i iščekivanja završnice veličanstvene sage.
A KULA JE SVE BLIŽE...
Susannina pjesma, šesti dio serijala Kula tmine, završava suludom napetošću kojoj nema premca ni u jednome drugom romanu Stephena Kinga.
– Publishers Weekly

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Tvrdi uvez s ovitkom
Jezik
hrvatski
Broj stranica
418
Godina izdanja
2021
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Mate Maras
ISBN
9789533421797