Sunčeva sestra - Lucinda Riley - Knjižara Ljevak

.

.

Sunčeva sestra

Sunčeva sestra

Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Elektra D’Apliese ima naizgled sve u životu: slavu svjetski poznate manekenke, ljepotu i bogatstvo.

No smrt Elektrina oca Pa Salta, tajanstvenog milijardera koji je posvojio šest djevojčica iz različitih dijelova svijeta, poljuljat će njezinu već upitnu samokontrolu. Posve izgubljena, Elektra se okreće alkoholu i drogi. Dok njezini bližnji strahuju za nju, Elektra dobiva pismo potpune neznanke koja tvrdi da joj je baka…

Godine 1939. Njujorčanka Cecily Huntley-Morgan odlazi u Keniju zaliječiti slomljeno srce. Vrijeme provodi kod kume, pripadnice zloglasnoga društvenog kruga Doline sreće na obali jezera Naisvashe. Ondje upoznaje Billa Forsythea, zakletoga neženju koji gaji bliske odnose s ponosnim narodom Masai. Rat na pomolu i šokantno otkriće nagnat će Cecily da se preseli u dolinu Wanjohi, gdje je čeka samotan život, sve dok ne upozna mladu domorotkinju i da obećanje koje će joj zauvijek promijeniti život.

"Sunčeva sestra" šesti je nastavak "Sedam sestara", epskoga serijala Lucinde Riley, prodanog u milijunima primjeraka, koji će vas povesti na čarobno putovanje od Manhattana do veličanstvenih afričkih savana. Otkrijte sebe u srcu povijesti.

Podaci

Nakladnik
Egmont
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
624
Godina izdanja
2021
Dimenzije
13,5 x 20,5
Prevoditelj
Jelena Pataki
ISBN
9789531320955