Drži se - Kristina Kuzmič - Knjižara Ljevak

.

.

Drži se - Knjižara Ljevak

Drži se

Nada i humor u mom nesavršenom životu

Cijena: 119,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško.

Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi "Drži se" govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati gotovo tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
235
Godina izdanja
2021
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Klen Šamarinac
ISBN
978-953-313-827-5