More bez zvijezda - Erin Morgenstern - Knjižara Ljevak

.

.

More bez zvijezda

More bez zvijezda

Cijena: 149,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Novi bestseler autorice Noćnog cirkusa bezvremena je ljubavna priča smještena u tajni podzemni svijet – mjesto u kojemu se susreću pirati i slikari, ljubavnici i lažljivci, a brodovi jedre po beskrajnome Moru bez zvijezda. Knjiga je neobična.

Korice su joj od platna boje burgunca koje je od bogate tamnocrvene izblijedjelo do beživotne. U njih su nekoć bila utisnuta zlatna slova, no zlata više nema. Djeluje staro, ali kad je na polici knjižnice Sveučilišta u Vermontu otkrije student Zachary Ezra Rawlins, u njoj će pronaći priču o svome djetinjstvu.

Odlučan da otkrije kako je završio u toj neobjašnjivoj knjizi, Zachary slijedi tragove koji ga vode na zabavu pod maskama, a potom i do tajanstvenih vrata iza kojih, duboko ispod površine zemlje, čeka drevna knjižnica. I priče. I opasnost. I ljubav. S Mirabel, divljom, ružičastokosom čuvaricom, i Dorianom, pristalim, bosonogim muškarcem čiji glas opija, Zachary će putovati kroz zavojite tunele i mračna stubišta, krstariti plesnim dvoranama i tajnim obalama, samo da bi otkrio svoju svrhu – u ludo lijepoj knjizi koju nećete zaboraviti, i izvan nje.

Predivne stranice Mora bez zvijezda Erin Morgenstern vrata su za nov, čarobni svijet – samo čekaju čitatelja da ih otvori.

Podaci

Nakladnik
Fraktura
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
513
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15 x 22,5
Prevoditelj
Alenka Mirković Nađ
ISBN
9789533582450