.

.

Ljubav sudski podijeljena

Ljubav sudski podijeljena

Cijena: 75,00 HRK
Količina

Ljubav sudski podijeljena poznati je i popularni roman Đure Zrakića, autora bestselera Svi me vole, samo tata ne. U ovomu pučkom romanu koji ne će nikoga ostaviti ravnodušnim on na neposredan i dirljiv način progovara o obiteljskomu krahu, o obiteljskoj tragediji koja uvijek i neizbježno najviše pogađa dijete.

Jednostavno i zanimljivo napisan, roman Ljubav sudski podijeljena vrlo je životno i poučno štivo za mlade i odrasle koje progovara o važnosti i vrijednosti ljubavi, braka, obitelji, odgajanja djece i odgovornoga roditeljstva.

„Zrakić nije samo književnik nego i pastoralac u najpotpunijemu smislu riječi. Svojim knjigama obišao je desetke župa diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine i misije hrvatskoga iseljeništva.

Njegove knjige tako prerastaju u životne homilije, nadahnute stvarnim životom, prerečenim u apologiju žrtve i ljubavi. Umjesto preporuke za čitanje prenosim dojam s jednoga foruma gdje čitateljica potpisana kao 'teologinja' piše: 'Ljubav sudski podijeljena..., koja je prepuna predivnih misli o ljubavi, rastavi, nastavku života, djeci... svakome bih ju preporucila, pogotovo onima koji prolaze kroz rastavu ili razmišljaju o njoj.' Doista, ljubav jest podjeljiva, ali nerazdjeljiva.“
dr. sc. Vladimir Loncarevic

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
128
Godina izdanja
2018
ISBN
978-953-235-636-6