Ureži znak smrti - Veronica Roth (Tvrdi uvez) - Knjižara Ljevak

.

.

-10%
Ureži znak smrti T. U.

Ureži znak smrti T. U.

Cijena: 169,00 HRK
Cijena s popustom: 152,10 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Časti nema mjesta u borbi za preživljavanje

 

U GALAKSIJI KOJU POGONI STRUJA, SVATKO IMA DAR.

 

Cyra je sestra okrutnog tiranina koji vlada šotetskim narodom. Cyrin strujodar zadaje joj bol i daje joj moć, nešto što njen brat iskorištava, koristeći je da muči njegove neprijatelje. Ali Cyra je puno više od pukog oružja u rukama svog brata: žilava je, snalažljiva i pametnija nego što on misli.

Akos je sin farmera i proročice s ledenog planeta-države Thuvhea. Zaštićen svojim neobičnim strujodarom, Akos je plemenita duha, a njegova je odanost obitelji bezgranična. Kada Akosa i njegovog brata zarobe neprijateljski šotetski vojnici, Akos očajnički pokušava izvući svog brata živog, bez obzira na cijenu.

Tada Akos biva gurnut u Cyrin svijet i mržnja između njihovih država i obitelji čini se nepremostivom. Hoće li pomoći jedno drugome da prežive ili će se međusobno uništiti?

 

Ureži znak smrti Veronice Roth zadivljujući je prikaz moći prijateljstva i ljubavi u galaksiji ispunjenoj neočekivanim darovima.

 

VERONICA ROTH autorica je romana s vrha New York Timesove liste bestselera, Različita, Pobunjena, Odana i Four: Priče o Različitima. Živi s mužem u Chicagu.

 

www.veronicarothbooks.com

Facebook stranica: Različita

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Graham Greene
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
448
UDK
821.111(73)-93-31=163.42
Godina izdanja
2017.
Dimenzije
13,5 x 21
Prevoditelj
Dalibor Dobrić
ISBN
978-953-355-010-7