.

.

Potrgani veo

Potrgani veo

Cijena: 89,00 HRK
Cijena s popustom: 80,10 HRK
Količina

Naomi se pripremala za vjenčanje, kad joj je Lukas neobjašnjivo javio da prekida vezu. Nadu je nesreća i sinovljeva invalidnost natjerala da proguta ponos i nakon više od dvadeset godina pokuca na vrata svojih roditelja - otišla je jer su od nje zahtijevali da prekine trudnoću. Lukasov povratak u život nakon godinu dana za sve znači otkrivanje tajni koje su predugo bile čuvane.

U romanu „Potrgani veo“ Kate Mitchell preispituje pokidane obiteljske veze koje se ponovno uspostavljaju u novim okolnostima. Najteže je govoriti o iskrenim osjećajima, ali ima životnih situacija kad ništa drugo ne preostaje. Kako ispočetka sagraditi razorene odnose? Kome možemo vjerovati kad nas iznevjere oni koje najviše volimo? Tko gubi, a tko dobiva kad drugome poklonimo svoje povjerenje?
Rodbinske veze i tradicionalni odnosi u suvremenim okolnostima jedna su od omiljenih tema Kate Mitchell, spisateljice koja svoje ljubavne romane smješta u Dalmaciju, u Split i okolicu. U romanu „Potrgani veo“ posebnu ulogu ima i zadivljujuća Salona u kojoj glavna junakinja nalazi utočište i poticaj za novi život i budućnost.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
232
Godina izdanja
2016
ISBN
9789533135212

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika