Inferno - Dan Brown (Meki uvez) - Knjižara Ljevak

.

.

Inferno

Inferno

Cijena: 149,90 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Traži pa ćeš naći.

Dok su mu te riječi odjekivale u glavi, istaknuti harvardski simbolog Robert Langdon probudio se u bolničkom krevetu ne sjećajući se gdje je ili kako je onamo dospio. Usto, ne može objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog među njegovim stvarima.

Prijetnja njegovom životu potjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratolomni bijeg Firenzom. Samo ih Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih tajni što leže ispod povijesne fasade može spasiti da ne padnu u ruke nepoznatim progoniteljima.

Pomažući se, kao vodičem, stihovima Danteova mračnog i epskog remek-djela Pakla, moraju dešifrirati niz kodova duboko zakopanih u nutrinama nekih od najslavnijih umjetničkih djela renesanse – kipova, slika, zgrada – i pronaći odgovore na zagonetku koja će im, moguće, pomoći, spasiti svijet od strahotne prijetnje...
Smješten u nesvakidašnji okoliš nadahnut jednim od najmračnijih klasičnih djela u povijesti,

Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, bezglavi triler utrke s vremenom koji će vas zgrabiti prvom stranicom i neće puštati sve dok ne zatvorite knjigu.

Knjiga je dostupna i u tvrdom uvezu.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
472
UDK
821.111(73)-31=163.42
Godina izdanja
2013
Dimenzije
15,5 x 23,5
Prevoditelj
Petar Vujačić
ISBN
9789533045696