Slučaj vlastite pogibelji - Kristian Novak | Knjižara Ljevak

.

.

Roman Slučaj vlastite pogibelji Kristiana Novaka i nakladnika OceanMore.

Slučaj vlastite pogibelji

Knjiga Slučaj vlastite pogibelji je roman Kristiana Novaka i naklade OceanMore. 

Cijena: 24,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Slučaj vlastite pogibelji, novi roman Kristiana Novaka, započinje tragičnim slučajem koji potresa zajednicu. Mladi prometni policajac pronađen je mrtav na stražnjem sjedištu svog automobila. Iako je slučaj brzo zatvoren kao samoubojstvo, mnoge neobičnosti i izostanak obdukcije izazivaju sumnje među obitelji i širom javnosti.

Obitelj mladića, predvođena njegovim starijim bratom, također policajcem, traži istinu i pravdu. U isto vrijeme, hrabra profesorica priprema svoje srednjoškolce za izvedbu Antigone, priču koja nekako odražava ovu tragičnu stvarnost. No, mišljenja o događaju se razlikuju unutar društva. Profesorica se bori ne samo kako bi dokazala istinu, već i kako bi sačuvala svoj ugled među roditeljima učenika, članovima lokalne elite, koji su uvrijeđeni njenim pristupom.

Ova priča o smrti mladog policajca ima dublje značenje. Roman "Slučaj vlastite pogibelji" Kristiana Novaka otkriva složene slojeve društva i ljudskih karakterâ. Kroz pripovijedanje profesorice i dinamični scenarij, otkrivaju se pitanja korupcije, lojalnosti, pojedinca nasuprot sustava, zakona i morala, ljubavi i slobode. 

Autor nam donosi priču koja nas poziva na razmišljanje i potiče na hrabrost.

Podaci

Nakladnik
Naklada OceanMore
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
280
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
21 x 14
ISBN
9789533321783

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn