.

.

7 tajni uspjeha

7 tajni uspjeha

Cijena: 99,00 HRK
Cijena s popustom: 89,10 HRK
Količina

U prvoj godini knjiga je doživjela svoje nevjerojatno 10. jubilarno izdanje, kao i prijevod na više stranih jezika. Baš kao i knjiga istog autora - Pazi kojeg vuka hraniš - i ova je napisana prepoznatljivim stilom, a velike životne istine čitateljima nudi kroz jednostavne, gotovo svakodnevne slike i priče.
Ova knjiga o sreći, kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima nadmašila je sva očekivanja te priskrbila titulu kultne knjige i ultimativnog regionalnog bestselera.
Kenan Crnkić (1977., Sarajevo), doktor je ekonomskih znanosti koji se školovao na prestižnim sveučilištima i poslovnim školama, dok je u praktičnom smislu uspješno vodio korporacije i fondacije u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Objavio je zapažen broj stručnih i znanstvenih radova te je po svojoj stručnosti postao prepoznatljiv i visoko cijenjen u domaćim i međunarodnim krugovima.
Dr Kenan Crnkic certificirani je John Maxwell trener, predavac i motivacijski govornik, a njegovu bogatu biografiju ukrašava veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za vanserijske rezultate u različitim poljima djelovanja.
Zbog činjenice, da se primarno u misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće kontinuirano kao zapažen sugovornik pojavljuje u značajnijim medijima i na simpozijima u široj regiji, efektno prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan, ali i izrazito nadahnut način, ključna zapažanja, poruke i savjete, kao i podatka da njegove blogove i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem web stranice ili popularnih društvenih mreža i kanala prati preko 200 tisuća ljudi i fanova različitih profila iz cijelog svijeta, Kenan Crnkić se s punim pravom percipira kao jedno od najpoznatijih ali i najutjecajnijih imena u široj poslovnoj i akademskoj javnosti jugoistočne Europe.

Podaci

Nakladnik
Fokus komunikacije d.o.o.
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
121
Godina izdanja
2017
Dimenzije
17,5 x 14,5 cm
ISBN
9789533490465

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika