Lažljivac među nama - Knjižara Ljevak

.

.

Lažljivac među nama

Lažljivac među nama

Cijena: 17,12 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Možeš li otkriti ubojicu?

U ponedjeljak je pet učenika moralo na produžnu poslije nastave.

Bronwyn je pametna, nikad ne krši pravila i trebala bi se upisati na Yale.

Addy je ljepotica, slika je i prilika princeze i savršena djevojka svog dečka.

Nate je kriminalac, na uvjetnoj je kazni zbog dilanja, vrlo je šarmantan i djevojke ga vole.

Cooper je sportaš, najbolji je igrač bejzbola koji postiže nove rekorde.

Simon je odmetnik, tvorac je bloga na kojem se otkrivaju tajne i tračevi.

Ali Simon neće izaći živ iz te učionice, umro je od alergijske reakcije nakon što je popio vodu, a u njegovoj torbi nije bilo injekcije koju uvijek ima sa sobom. Netom prije nego što se to dogodilo, profesor je nakratko izašao provjeriti je li sve u redu s ljudima koji su ispred učinioce imali automobilsku nesreću. Policijski istražitelji tvrde da njegova smrt nije nesretan slučaj. Osobito stoga što su otkrili da je Simon planirao objaviti sočne tajne baš o tih četvero učenika, pa se sumnja da su oni ubojice. Ili su savršene žrtve za ubojicu koji je još uvijek na slobodi? Svi roditelji, osim Nateovih, angažirali su super važne odvjetnike koji su im savjetovali da međusobno ne izmjenjuju informacije, da bi bilo najbolje da uopće ne razgovaraju. Ali mogu li oni to provesti u školi, pred stotinama učenika gdje ih svi gledaju, ogovaraju, pričaju o njima? Kad na vidjelo izbije neka dobro skrivana tajna, pokazat će se tko su im pravi prijatelji.

Autorica izuzetno vješto opisuje kako se njihovi odnosi mijenjaju, kako se oni suočavaju sa svojim strahovima, kako skuplljaju hrabrost priznati krivnju i otkriti čuvanu tajnu, kako odlučuju kome mogu vjerovati, kako se nose s pritiskom, kako sazrijevaju. Ovaj nevjerojatno napet i nepredvidljiv roman toliko je izvanredno privlačan da ga doslovno ne možete ostaviti dok ga ne pročitate. Istovremeno pomalo zastrašujuća priča pretvara se u duhovit i napet triler s karakterima koji će vas očarati i oduševiti.

Svatko ima tajnu. Pitanje je samo koliko je daleko netko spreman ići da bi je sačuvao.

Ovaj je prvijenac odmah po objavljivanju postigao silan uspjeh, preveden je u 37 zemalja svijeta, 35 je tjedana bio na vrhu liste bestselera New York Timesa.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
293
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Andrea Pongrac
ISBN
9789533139456

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn