.

.

Oluja

Oluja

Cijena: 156,00 HRK
Cijena s popustom: 20,00 HRK
Količina

Godina je 2009. Devetnaestogodišnji Jackson Meyer normalan je dečko – studira, ima djevojku ... i može putovati kroz vrijeme. Ali to nije kao u filmovima – nakon njegovih skokova kroz vrijeme ništa se ne mijenja, nema problema s kontinuuom prostora-vremena niti pokvarenih kondenzatora protoka – to je samo bezazlena zabava.

                To jest, do onoga dana kada se stranci iznenada pojave pred Jacksonom i njegovom djevojkom Holly i kada tijekom borbe s Jacksonom Holly zadobije smrtonosan hitac. U svojoj panici Jackson slučajno odskoči dvije godine unatrag, u 2007., ali taj odskok nije nalik njegovim ranijim povratcima u prošlost. Sada je zapeo u 2007. i ne može se vratiti u budućnost.

                Očajnički želeći da se nekako vrati u 2009. i spasi Holly no ne mogavši se vratiti u pravu godinu, Jackson se primiri u 2007., nauči sve što može o svojoj sposobnosti i upoznaje Holly ... ponovno. Uskoro otkriva da ništa u njegovom životu nije onakvo kakvim se činilo, uključujući njegovog oca.

                Ne prođe dugo prije no što ljudi koji su u 2009. ubili Holly dođu tražiti Jacksona u prošlosti, a ti „Neprijatelji vremena“ neće prezati ni pred čim da unovače tog moćnog, mladog putnika kroz vrijeme. Da ga unovače ... ili ubiju.

                Sastavljajući slagalicu naznaka o svome ocu, Neprijateljima vremena i samome sebi Jackson mora odlučiti koliko daleko je voljan otići da spasi Holly ... a možda i cijeli svijet.

 

„Vidjela sam budućnost, a budućnost je Jackson Meyer! Zaljubila sam se u Oluju Julie Cross, vrlo zanimljivu, očaravajuću.“

NANCY HOLDER, spisateljica uspješnica po New York Timesu, autorica serijala Crusade

 

„Likovi su ... složeni i dobro ocrtani; pronaći će put do čitateljevog srca i ostati u njemu dugo nakon što čitatelj sklopi pročitanu knjigu. Jednakim dijelom pustolovina, romansa, znanstvena fantastika ... čitatelj će okrenuti posljednju stranicu i zaželjeti da i sam može „skočiti“ u budućnost i pročitati nastavak.“

Kirkus Reviews (zvjezdane kritike)

 

„U ovoj svježoj, maštovitoj i romantičnoj priči punoj napetosti, Julie Cross vodi čitatelja na nezaboravno putovanje kroz vrijeme. Uzbudljivi debi fantastičnog, novog glasa.“

COURTNEY SUMMERS, nagrađivana autorica romana Cracked Up to Be i Some Girls Are

 

„Domišljata priča Julie Cross živopisno je izmaštana i sjajno ispričana, pogodivši

 upravo pravu, liberalnu dozu napetosti, intrige i romanse.“

SOPHIE LITTLEFIELD, nagrađivana autorica romana Banished

 

„Labirint vrlo spretnog zapleta i iznenadnih preokreta, Oluja vas vodi na vožnju čarobnim sagom

 tijekom koje ćete napeto listati stranice sve do samoga kraja.“

JANA OLIVER, autorica romana The Demon Trapper's Daughter

 

Debitantski roman Julie Cross „Oluja“ prvi je dio trilogije. Po ovom romanu prepunom akcije, reklamiranom kao spoj „Žene vremenskog putnika“ i „Bourneovog identiteta“, Summit Entertainment je odlučio snimiti film.

Zainteresirani?! Pogledajte trailer!

http://www.youtube.com/watch?v sidaeJl0qOE

http://shelf-life.ew.com/2012/01/10/tempest-book-trailer/

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Graham Greene
Uvez
Meki uvez
UDK
821.111(73)-31=163.42
Godina izdanja
2012
Dimenzije
13,5 x 20,5
ISBN
978-953-303-509-3

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika