New age i kršćanstvo | Josip Blažević | Knjižara Ljevak

.

.

New age i kršćanstvo | Knjižara Ljevak

New age i kršćanstvo

Novo prošireno izdanje

Cijena: 59,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 5.

Ovo novo prošireno izdanje "New age i kršćanstvo" jedinstven je enciklopedijski priručnik u Hrvatskoj već prepoznatljiva autora i istraživača Novoga doba i alternative dr.sc. Josipa Blaževića.

Autor u ovomu djelu čitatelju nudi široku i činjenicama potkrijepljenu sliku o kompleksnu fenomenu New agea i njegovu odnosu spram kršćanstva. Nastalo je kao rezultat dugogodišnjega rada i istraživanja suvremenih alternativnih duhovnosti, njihovih korijena i posljedica te se nameće kao izvanredno vrelo informacija o mnoštvu inačica New agea, a s kojima se svakodnevno susrećemo.

Dajući cjelovitu sliku o povijesnim, filozofskim i antropološkim dimenzijama New agea, ovaj je enciklopedijski priručnik istodobno sveobuhvatan i detaljan vodič kroz vjerovanja, učenja, terapije, protagoniste, organizacije i udruge koje promoviraju New age preobrazbom svijesti putem duhovnoga razvoja, holističkoga zdravlja i razvoja ljudskih potencijala.

Autor proučava i dodirne točke koje New age kao zbir „razvodnjenih duhovnosti“ ima s vještičarenjem, sotonskim sljedbama i komunikacijama sa zlim duhovima, te upućuje na zamke i zavodljivosti ovog fluidnog pokreta koji nema ni ustroja ni jedinstvenog vjerovanja, ali prepoznaje duhovnu glad suvremenoga čovjeka kojemu pokušava ponuditi svoju duhovnu hranu.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Tvrdi uvez s ovitkom
Jezik
hrvatski
Broj stranica
972
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
235 x 165
ISBN
9789532357820