Imaju li mravi anuse?

.

.

-59%
Imaju li mravi anuse?

Imaju li mravi anuse?

I još 100 prokleto besmislenih pitanja
Cijena: 120,00 HRK
Cijena s popustom: 49,00 HRK

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 49,00 HRK

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Je li dječja igra zaista tako jednostavna?
Gdje se točno nalazi ''usred ničega''?
Zar u Britaniji stvarno nema banana?Čitatelji britanskog časopisa Stari blesan gomila su ćaknutih, zbunjenih, sitničavih ljudi koji, čini se, značajan dio svog slobodnog vremena troše na dopisivanje s rubrikom časopisa u kojoj se objavljuju pisma čitatelja. Imaju li mravi anuse? je jako smiješna, jako blesava zbirka pitanja i odgovora preuzetih iz te rubrike, od kojih ni jedno nipošto nije utemeljeno na činjenicama.*

U ovoj knjizi saznat ćete koje su prednosti pušenja, koji je najlakši posao na svijetu, što je sislić... Ako vam nije važna znanstvena potkrijepljenost odgovora, a žedni ste urnebesnog humora na britanski način, ovo je knjiga za vas.

Obvezno štivo za sve one koji znaju cijeniti dinamičnu mješavinu predugih pričica s apsurdnim završetkom, zahodskog humora i krajnjeg nedostatka inspiracije.


*s jednom iznimkom


Rubrika ''Ispravci i pojšnjenja'' [Penny, znam da uvijek pogriješiš kad je riječ ''pojšnjenje'' u pitanju – molim te, nemoj ponoviti tipfeler iz zaglavlja knjige kad ovo budeš pretipkavala] časopisa „Stari blesan“ postoji još od 1942. kad je stari blesan koji je tada bio glavni, Sir Godfrey Phlegming, postavio pitanje, koje je on smatrao retoričkim, o učinkovitosti kontracepcije načinjene od krhkog porculana tipa fine bone. Njegovi zaposlenici zaprimili su toliko elokventnih i promišljenih odgovora da je bio prisiljen pokrenuti rubriku pitanja i odgovora, a njegova tajnica za objavu je izabrala tri od četiri najneukija, najapsurdnija, odnosno najiritantnija pitanja i odgovora.
 

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Biblioteka Bookmarker
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
198
Godina izdanja
2008
Dimenzije
14,00 x 21,00
ISBN
978-953-178-958-5

„Urnebesno smiješna parodija popularno-znanstvenog štiva.“ Telegraph