Sedam načela uspješnoga braka - Gottman, Silver - Knjižara Ljevak

.

.

Sedam načela uspješnoga braka

Praktičan vodič najvećeg američkog stručnjaka za veze

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Zašto je brak ponekad tako težak? Zašto neke cjeloživotne veze jednostavno „kliknu“, a druge otkucavaju poput tempirane bombe? Kako spriječiti da brak pođe po zlu ili spasiti onaj koji je već u nevolji?

Vodeći američki stručnjak za veze John M. Gottman revolucionirao je istraživanje braka koristeći se znanstvenim metodama pri promatranju navika bračnih parova. Pred vama je kulminacija njegova životnog rada: sedam načela koja parovima pomažu ostvariti skladnu, dugoročnu vezu. Jasno objašnjena i popraćena praktičnim upitnicima i vježbama, ova načela uče partnere nove pristupe rješavanju sukoba, stvaranju zajedničkog jezika i postizanju veće razine intimnosti. Gottman nudi konkretne strategije koje će parovima pomoći učinkovitije riješiti svaki problem, od seksa i novca do stresa na poslu i brige o obitelji.

Od prvog objavljivanja 1999. godine, priručnik „Sedam načela uspješnoga braka“ postao je svjetski fenomen i prodan je u više od milijun primjeraka. Bilo da ste na korak do razvoda ili jednostavno želite dodatno produbiti vaš odnos, Gottmanovi savjeti, primjeri iz stvarnoga života, poticajna pitanja za razmišljanje i konkretni zadaci pomoći će vam da ostvarite bolju komunikaciju s vašim partnerom te zajednički posvetite više pozornosti „malim“, svakodnevnim trenucima koji čine srž svake veze.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
347
Godina izdanja
2023
Dimenzije
14 x 20
Prevoditelj
Lidija Toman
ISBN
9789531434690