Plivač: JoakimZander - Ljevak online knjižara

.

.

Plivač

Plivač

Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Damask, početak osamdesetih godina prošloga stoljeća: dijete u njegovim rukama imalo je visoku temperaturu i jedva je disalo. U sljedećem trenutku odjeknula je užasna eksplozija u kojoj pogiba žena koju voli. Kako bi spasio dijete, prisiljen je ostaviti ga u švedskom veleposlanstvu.

Bruxelles, trideset godina poslije: Klara Walldeen, pomoćnica poznate europske parlamentarke, slučajno doznaje, preko svojega bivšega dečka Mahmouda, vrlo osjetljive i tajne informacije, što ih oboje dovodi u smrtnu opasnost.

George Loow, mlad i beskrupulozan lobist, upoznaje vrlo čudne i sumnjive klijente, koji od njega traže informacije o Klari i njezinu poslu. Američki agent jedini je koji bi mogao spasiti Klaru. čovjek je to koji pokušava zaboraviti svoju prošlost, krivnju koja ga izjeda, svoje dijete koje je napustio. Jedino mjesto gdje može naći smirenje i mir je u vodi. Pa tako stalno, uporno pliva. I pliva… Svi ce se oni uplesti u tajnovitu špijunsku mrežu događaja koja ce ih natjerati u bijeg po cijeloj Europi u pokušaju da spase vlastiti život.

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Biblioteka
Mozaikova zabavna biblioteka
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
404
UDK
821.113.6-31=163.42
Godina izdanja
2014
Prevoditelj
Zrinka Budak
ISBN
978-953-1608-5

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn