Igre nasljedstva | Jennifer Lynn Barnes | Knjižara Ljevak

.

.

Igre nasljedstva | Knjižara Ljevak

Igre nasljedstva

Cijena: 16,99 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Avery Grambs ima pomno razrađen plan za svoju budućnost: maturirati, prijaviti se za svaku stipendiju za koju ispunjava uvjete, završiti studij nakon kojeg će moći dobiti dobro plaćeni posao i putovati svijetom. To će je spasiti od besparice u kojoj se kao siroče bez roditelja trenutno nalazi.

No, njezin će se život radikalno promijeniti nakon smrti milijardera Tobiasa Hawthornea koji je upravo Avery odlučio ostaviti cijelo svoje bogatstvo. Jedini je problem u tome što Avery nema ni najmanju ideju zašto je to odlučio učiniti – čak niti o kome se uopće radi. Jedini je pokojnikov uvjet za dobivanje nasljedstva da se Avery useli u golemu Kuću Hawthorne, premreženu tajnim prolazima, u kojoj svaka soba nosi pečat preminuloga, ali i odražava njegovu ljubav prema zagonetkama, misterijama i šiframa.

Nažalost, u kući obitavaju i članovi obitelji koju je Tobias razbaštinio. To uključuje i četvoricu njegovih unuka: opasnih, magnetski privlačnih, nevjerojatno inteligentnih mladića čiji su se planovi o nasljeđivanju golemog bogatstva preko noći rasplinuli. Uhvaćena u svijetu privilegija o kojima se nije niti usudila sanjati, s opasnošću koja na nju vreba na svakom koraku, Avery će morati naučiti pravila igre – ne samo ako želi zadržati svoje bogatstvo, već i ako želi preživjeti.

Podaci

Nakladnik
Egmont
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
380
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
20.5x13.5
Prevoditelj
Tanja Jelinić
ISBN
9789531326063