Iz krvi i pepela - Jennifer Armentrout - Knjižara Ljevak

.

.

Iz krvi i pepela

Iz krvi i pepela

Prvi roman u serijalu Krv i pepeo

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

DJEVICA

Od rođenja odabrana da uvede svijet u novo doba, Poppy nikada nije bila gospodarica vlastitog života. Svakodnevica Djevice je samotna. Nitko je ne smije dodirnuti. Nitko pogledati niti popričati s njom. Svaki joj je užitak zabranjen. Čekajući dan Uzvišenja, radije provodi vrijeme sa stražarima, boreći se protiv zla koje joj je oduzelo obitelj, nego pripremajući se za to da je bogovi proglase dostojnom.

DUŽNOST

Dok sudbina cijele kraljevine počiva na njezinim ramenima, Poppy ni sama nije sigurna želi li uopće unaprijed joj namijenjenu budućnost. A kada joj u život uđe Hawke, stražar koji bi je trebao štititi do Uzvišenja, sudbina i dužnost ispreplest će se sa žudnjom i čežnjama.

KRALJEVSTVO

Premda su ga bogovi napustili, a smrtnici ga se užasavaju, palo kraljevstvo ponovno se uzdiže, odlučno u namjeri da nasiljem i osvetom preotme ono za što vjeruje da mu po pravu pripada. Kada se krvlju natopljeni temelji na kojima počiva njezin svijet počnu urušavati, Poppy se neće naći samo u opasnosti da izgubi srce i da je bogovi proglase nedostojnom, već i u opasnosti da izgubi vlastiti život. 

Iz krvi i pepela, bestseler koji je osvojio milijune mladih čitatelja i prvi roman u serijalu Krv i pepeo Jennifer Armentrout, dobitnik je Goodreadsove nagrade za najbolji roman. 

Podaci

Nakladnik
Egmont
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
592
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13,5 x 20,5
Prevoditelj
Ozren Doležal
ISBN
9789531324175

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn