Hrkalo i Drijemalo - Jelena Pervan - Knjižara Ljevak

.

.

Hrkalo i Drijemalo

Hrkalo i Drijemalo

Cijena: 17,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Na cijelome svijetu ne postoji životinja koja još nije čula za Hrkala, najglasnijega hrkača na svijetu. Slavan je bio taj medo i u svojoj je slavi itekako uživao.

No sve se, baš sve promijenilo jednoga kišnog jutra.

U novome broju Šumskoga lista pojavio se naslov: MEDVJED DRIJEMALO SA SJEVERNOGA POLA NAJGLASNIJI JE HRKAČ NA SVIJETU! Životinje su se stale došaptavati: − Pa zar nije Hrkalo najglasniji hrkač na svijetu? Kad je Hrkalo pročitao vijest, zagrmio je kao grom iz kišnoga oblaka koji se toga trenutka nadvio nad šumu. Bijesan i mokar od kiše otišao je u svoju sobu i smjesta se počeo pakirati. Otići će na Sjeverni pol, pronaći tog Drijemala, izazvati ga na natjecanje i dokazati svima da je on najglasniji hrkač na svijetu!

U trećem nastavku serije slikovnica o Hrkalu, Hrkalo i Drijemalo, pratimo medvjedića i njegove šumske prijatelje u avanturi na Sjevernome polu. Popularni Hrkalo upoznat će osjećaje zavisti, bijesa i ljubomore. Prijeći će pola svijeta kako bi dokazao da je bolji, veći i glasniji od svog suparnika Drijemala. No kada se budu upoznali, Hrkalo će polako otkrivati da ih više toga spaja nego razdvaja. Medvjedić će otvoriti svoje srce te u dojučerašnjemu suparniku otkriti iskrenoga prijatelja.

Seriju slikovnica o medvjediću Hrkalu napisala je omiljena dječja spisateljica, Jelena Pervan a nacrtala ilustratorica Jelena Brezovec još 2013. godine kada su slikovnice doživjele svoje prvo izdanje. Nakon 10 godina odlučili smo ovu trilogiju o simpatičnom medvjediću ponovno izdati. Osvježili smo malo tekst, dizajn i opremu knjige i sada glasno i s ponosom možemo reći – medvjedić Hrkalo nam se vratio!

Podaci

Nakladnik
Evenio
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
32
Godina izdanja
2023
Dimenzije
21 x 21
ISBN
9789533850115

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn