Duhovno nekorektno Prosvjetljenje - Knjižara Ljevak

.

.

Duhovno nekorektno Prosvjetljenje

Duhovno nekorektno Prosvjetljenje

Cijena: 17,13 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Istinskog majstora prepoznajemo po tome što i najkompleksniju temu može krajnje jednostavno predstaviti. Jedan od takvih majstora jest Jed McKenna, a njegova je tema duhovno prosvjetljenje.

Njegova prva knjiga Duhovno Prosvjetljenje: Najluđa stvar! postala je instant klasik i afirmirala ga kao duhovnog učitelja zapanjujuće dubine i jasnoće. U svojoj drugoj knjizi, Duhovno nekorektno Prosvjetljenje, Jed nas vodi u očaravajući obilazak prosvjetljenog stanja – što ono jest, a što nije, tko ondje jest, a tko nije, te kako stići ondje ili na jedno još bolje mjesto.

Knjiga vrvi sjajnim iznenađenjima, uključujući i dramatično razotkrivanje možda najvećeg duhovnog remek djela – dugo vremena naočigled skrivenog iako mnogima dobro poznatog.

Whitman, Melville, Thoreau, Mark Twain i U.G. Krishnamurti pojavljuju se u Nekorektnom, a ponovno se susrećemo i s jednom učenicom iz prve knjige koja dijeli s nama svoje bilješke iz Duhovne Autolize. Također je iznenađujući i autorov nježni pokušaj da čitatelja odvrati od prosvjetljenja i usmjeri ga prema jednom poželjnijem i dostupnijem stanju.

Podaci

Nakladnik
Budilnik izdavaštvo
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
356
Godina izdanja
2022
Dimenzije
14 x 21
Prevoditelj
Sanja Marić
ISBN
9789534934197

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn